Informatie over het materiaal ppm: 

De halsbanden worden gemaakt van het super populaire materiaal ppm. Dit materiaal is niet giftig, is licht gewicht, ontzettend stevig en rekt niet. By Kenzie gebruikt een premium soort ppm wat een stuk zachter aan voelt als de standaart soort ppm. Ook rafelt het niet, en droogt snel!

De ppm riemen en halsbanden worden met de hand gestikt, waarna deze wordt afgewerkt met de door jou gekozen kleuren. 

Informatie over het materiaal paracord:

Alle paracord riemen en halsbanden van By Kenzie worden gemaakt met paracord 550, oftewel type 3. Ons paracord komt origineel uit de VS of de EU, en is van hoge kwaliteit. Door de 32 strengen en 7 kerndraden in het touw is ons paracord onbreekbaar met een breekkracht van 247kg PER koordje! Zéker geschikt voor alle soorten honden. 

Informatie over het materiaal vetleer:

Het vetleer van By Kenzie is een leersoort waarbij het leer behandeld is met een natuurlijke olie of wax. De kleur is diep geïmpregneerd. Hierdoor is de structuur van het leer nog mooi zichtbaar. Vetleer ligt ook heerlijk zacht in de hand en veroorzaakt geen blaren, zelfs niet wanneer de hond hard trekt. Het staat bekend om de weersbestendigheid en behoort al jaren tot het hoogste kwaliteit leer voor de productie van exclusieve hondenlijnen en halsbanden.

© 2018 - 2023 By Kenzie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel