Hi, ik ben Christa, 35 jaar jong, parttime werkzaam als dans en zang docente bij een geweldig leuke dansschool in Amsterdam waar ik met veel plezier les geef. Sinds December 2016 ben ik het trotse baasje van Kenzie, een Australische labradoodle van 6 jaar. Kenzie komt van een hele goede en vooral lieve fokker, Marja van De hoop doodles in Friesland. Kenzie is de inspiratie van mijn bedrijf, daarom de naam By Kenzie.

In 2021 is daar onze -spring in het veld- Phoenix bij gekomen, een echte black beauty, een Engelse cocker spaniël die ik heb gekregen via een model, Bobby, de vader van Phoenix.

Mensen noemen mij een duizendpoot, een enthousiaste creatieveling die zorgvuldig te werk gaat en streeft naar een perfect product. Of ik nou een portret tekening maak, de meest ingewikkelde “instagram worthy” vlechten maakte in het haar van mijn oppaskindjes, een liedje speel op mijn gitaar, een warme wintermuts haak voor een paar vriendinnen (en eigenlijk iedereen in de familie), creatief ben ik altijd al geweest.

  

Op zoek naar een goede, unieke riem voor mijn doodle Kenzie was niet zo makkelijk als ik dacht. Ik had namelijk iets in gedachte wat ik maar niet kon vinden, iets kleurrijks, unieks, iets waar niet elk baasje in het Vondelpark mee liep! Na een tijdje oefenen werden de riemen die ik maakte voor mijn eigen hond Kenzie steeds beter, steviger, en al gauw vroegen de baasjes in het park waar ik toch die toffe riemen van Kenzie vandaan had. Hier werd het idee geboren om andere baasjes blij te kunnen maken met een mooi product. Sindsdien ben ik van het inkopen bij de hobbywinkel overgegaan naar een groothandel, begonnen met deze webshop die inmiddels is uitgegroeid tot een succesvolle webshop, die steeds zal blijven groeien, positief zal veranderen, verbeteren. Een uitdaging!

Voor mij werkt het voorbereiden, het bedenken, meten, knopen, vlechten etc van alle producten als een ontspanning, alles word met veel zorg, liefde en plezier gemaakt.. Nu wens ik jou veel plezier met het uitzoeken van iets moois voor jouw hond, en ik hoop dat jij er net zo blij van zult worden als ik! 

 

Sorteer op
© 2018 - 2024 By Kenzie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel